Prekybos kredito sistema


Susipažinkite su Privatumo politika Bendrosios nuostatos dėl privatumo Creditinfo pripažįsta privatumo svarbą ir rūpinasi asmens duomenų apsauga. Creditinfo palaiko tarptautinius žmogaus teisių standartus ir stengiasi užtikrinti aukštus ir nuoseklius pagarbos privatumui standartus.

Ką bankui pasako mūsų kredito istorija? - Mano Creditinfo

Pagrindinis tikslas - užtikrinti, kad Creditinfo gerbia ir saugo duomenų subjektų privatumą. Creditinfo kaip bendrovė, sukūrusi ir valdanti kredito biurą, siekia užtikrinti savo veiklos skaidrumą, kuris būtinas pasitikėjimui rinkoje užtikrinti.

Creditinfo, siekdama apsaugoti asmens duomenis: pasitelkia geriausios praktikos pavyzdžius rinkoje, dirbant su asmenine informacija ir užtikrinant jos apsaugą bei saugumą, taip pat paaiškinant kaip asmeninė informacija naudojama; duomenis renka ir apdoroja tik turint tinkamą teisinį pagrindą.

Creditinfo imasi priemonių ir formuoja tinkamą praktiką, kad Creditinfo partneriai, teikdami ir gaudami asmeninę informaciją iš Creditinfo, užtikrintų tinkamo teisinio pagrindo buvimą.

Tvarko asmens duomenis tik tiek, kiek tai yra būtina konkrečiai duomenų tvarkymo užduočiai atlikti, tuo pačiu, visada skirdama dėmesį klientų privatumo apsaugai. Kai asmens duomenys tampa nebereikalingi įgyvendinti siekiamus tikslus, duomenis sunaikina arba padaro anonimiškais.

prekybos kredito sistema

Suteikia tinkamas priemones klientams gauti informaciją apie saugomus asmens duomenis ir galimybę pataisyti netikslumus; atsakingai tvarko ir teikia tretiesiems asmenims finansų įstaigoms, telekomunikacijų bendrovėms, draudimui, elektros ir komunalinių paslaugų teikėjams, prekybos įmonėms ir kt.

Creditinfo, pateikdama asmens duomenis, tikrina konkretaus prašymo teisinį pagrindą ir pagrįstumą, kiek tai įmanoma Creditinfo veikloje. Creditinfo tikisi, kad teikėjai, partneriai bei tvarkytojai tvarkys tokius duomenis sąžiningai ir teisėtai visose savo veiklos srityse.

Creditinfo darbuotojai privalo laikytis konfidencialumo pareigos, numatytos įstatymuose bei rašytiniuose susitarimuose dėl informacijos neatskleidimo. Creditinfo paiso pritaikytosios bei standartizuotosios duomenų apsaugos principų: Creditinfo, tiek nustatydama duomenų tvarkymo priemones, tiek paties duomenų tvarkymo metu, įgyvendina tinkamas technines ir organizacines priemones, įskaitant duomenų kiekio mažinimą bei kitas priemones numatytas šiose Taisyklėse žemiau; Creditinfo standartizuotai tvarko tik tuos asmens duomenis, kurie yra būtini kiekvienam konkrečiam duomenų tvarkymo geriausia kriptovaliuta investuoti 2021 m trx. Standartizuotas duomenų tvarkymas apima reikalavimų laikymąsi surinktų asmens duomenų kiekiui, jų tvarkymo apimčiai, jų saugojimo laikotarpiui ir jų prieinamumui, įskaitant tai, kad be fizinio prekybos kredito sistema prekybos kredito sistema su asmens duomenimis negalėtų susipažinti neribotas fizinių asmenų skaičius.

Creditinfo fiksuoja asmens duomenų saugumo pažeidimus ir kilus pareigai — praneša apie pažeidimus Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai bei jei taikoma — duomenų subjektams. Creditinfo samdo duomenų apsaugos pareigūną, kuris padeda prižiūrėti asmens duomenų tvarkymo procesus, bendradarbiauti su Valstybine duomenų apsaugos inspekcija bei duomenų subjektais. Duomenų apsaugos pareigūnas pasiekiamas el.

Suprantame Jūsų lūkesčius dėl privatumo, todėl įsipareigojame tinkamai jį saugoti. Jūsų asmens duomenų tvarkymą nustato ES Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas Nr. Vadovaudamasis asmens duomenų apsaugą reglamentuojančių teisės aktų reikalavimais, kredito biuras Creditinfo tvarko duomenis kreditingumo vertinimo bei įsiskolinimo valdymo tikslais.

Kredito biuras Creditinfo yra atitinkamų asmens duomenų valdytojas.

prekybos kredito sistema

Creditinfo taip prekybos kredito sistema kaupia kredito istoriją, t. Tvarkant informaciją apie juridinius asmenis, tvarkomi juridinių asmenų valdymo organų dalyvių duomenys. Informacijos apie finansinius įsipareigojimus turimus kreditus ir informacijos iš valstybės registrų ar informacinių sistemų gavimo atvejais Creditinfo veikia kaip duomenų tvarkytojas.

Šiuo atveju asmens duomenys standartiškai saugomi 3 metus, išskyrus atvejus kai sutartyse su duomenų valdytojais nustatyti kiti terminai. Kredito istorijos duomenys tvarkomi dėl teisėto intereso, susijusio asmens duomenų tvarkymu kreditingumo vertinimo ir įsiskolinimo valdymo, kredito reitingo sudarymo tikslais.

  • Dienos prekybos savaitės šnipinėjimo galimybės
  • Ilgalaikiai kreditai - Šiaulių bankas

Tvarkant juridinių bei fizinių asmenų kreditingumo vertinimo bei įsiskolinimo valdymo tikslu duomenų teikimas teisėtą interesą turintiems tretiesiems asmenims, kad šie galėtų įvertinti asmens kreditingumą ir valdyti įsiskolinimą : Duomenys teikiami teisėtą kreditingumo vertinimo ir įsiskolinimo valdymo interesą turintiems juridiniams asmenims, savo veikloje vertinantiems asmens kreditingumą ir valdantiems įsiskolinimą, tame tarpe įmonėms, teikiančioms vienokios ar kitokios rūšies paskolas, taip pat paslaugas su atidėtu mokėjimu didžiausia jų grupė - bankai ir kitos finansinės institucijos.

Atliekamas asmens kreditingumo įvertinimas, prognozuojantis tikimybę asmeniui vėluoti vykdyti prisiimtus mokėjimo įsipareigojimus; Duomenys atnaujinami kas 24 val. Duomenys apie subjekto laiku ir tinkamai neįvykdytus įsipareigojimus bus prekybos kredito sistema ne daugiau 10 m.

Tvarkant asmens duomenis asmens mokumo ir finansinės rizikos vertinimo bei įsiskolinimo valdymo tikslu jungtinė finansinės rizikos duomenų rinkmena : Tvarkomi šių duomenų subjektų kategorijų duomenys: finansinių ar turtinių įsipareigojimų pageidaujantys, turintys ir turėję asmenys ir jų įsipareigojimus užtikrinę asmenys; Duomenys saugomi 10 metų nuo įsipareigojimų įvykdymo dienos; jeigu buvo priimtas sprendimas atsisakyti suteikti finansinę paslaugą - 1 metus.

Tvarkant asmens duomenis atsakingo skolinimo ir atsakingo skolinimosi principų įgyvendinimo tikslu vartotojų, norinčių iš anksto apriboti savo galimybę ateityje naudotis kreditų davėjų paslaugomis, registravimas nekredituojamų asmenų bazėje : tvarkomi vartotojų, norinčių iš anksto apriboti savo galimybę ateityje naudotis kreditų davėjų paslaugomis, duomenys tuo tikslu vartotojai pateikia prašymą ir sutikimą dėl jų asmens duomenų įtraukimo į nekredituotinų asmenų bazę ; duomenys saugomi 3 metus su galimybe registraciją pratęsti, taip pat 90 dienų po asmens pranešimo apie išsiregistravimą iš registro.

Ilgalaikiai kreditai

Tvarkant asmens duomenis kreditingumo vertinimo savitarnos sistemoje www. Duomenys saugomi kol galioja registracija svetainėje.

prekybos kredito sistema

Vartotojo vardas, pavardė, asmens kodas, naudojimosi paslaugomis istorija, tapatybę nustatęs subjektas, IP adresas saugomi 3 metus po registracijos pabaigos.

Savitarnoje suformuotos ataskaitos saugomos iki dviejų metų. Tvarkant asmens duomenis tiesioginės rinkodaros tikslu, įskaitant naujienlaiškių siuntimą: Duomenų subjektų asmens duomenys tiesioginei rinkodarai gali būti panaudoti turint išankstinį sutikimą arba remiantis teisėtu Bendrovės interesu informuoti apie paslaugas, pasiūlymus, naujausias galimybes ir kt.

Mūsų svetainė naudoja slapukus angl. Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Slapukų naudojimo parinktys Plačiau apie slapukų ir privatumo politiką. Funkciniai slapukai būtini Šie slapukai yra būtini, kad veiktų svetainė, ir negali būti išjungti.

Prekybos kredito sistema atveju Bendrovė sudaro lengvai įgyvendinamą galimybę nesutikti. Duomenų subjektas bet kuriuo metu gali atsisakyti pareikšto sutikimo, prekybos kredito sistema Bendrovė nedelsiant imasi priemonių nutraukti tokį duomenų tvarkymą. Tvarkant asmens duomenis teikiamų paslaugų ir informavimo kokybės užtikrinimo komercinių sandorių sudarymo ir jų vykdymo tikslu telefoninių pokalbių įrašymas : tvarkomi telefoninių pokalbių įrašai, kai asmenys skambina bendrovės nurodytais telefono numeriais; telefoninių pokalbių įrašai saugomi 6 mėnesius.

Daugiau apie asmens duomenų tvarkymą kredito biure -  www.

Kokia informacija renkama savitarnos svetainėje www. Svetainėje  www. Vykdant duomenų tvarkymo operacijas gali būti vykdomas profiliavimas, t. Tvarkant Jūsų asmens duomenis Creditinfo nenaudoja profiliavimu paremtų automatizuotų sprendimų priėmimo procesų, dėl ko Jums gali kilti teisinės pasekmės arba kuris gali prekybos kredito sistema panašų didelį poveikį.

Nepaisant to, turite teisę reikalauti žmogaus įsikišimo, kad galėtumėte pareikšti savo nuomonę ar paprieštarauti tokiam priskyrimui — tokiu atveju Jūsų reitingas gali būti perskaičiuotas rankiniu būdu.

Prisijungiant prie www. Prisijungimas per socialinį tinklą yra savanoriškas ir neprivalomas. Norint gauti informaciją, kuri yra sukaupta kredito biure, galimi ir kiti prisijungimo prie asmeninės kredito istorijos sistemos būdai. Kaip ir dauguma kitų svetainių naudojame slapukus angl. Slapukai išsaugomi jūsų naršyklės failų kataloge. Kitą kartą, kai lankysitės svetainėje, jūsų naršyklė nuskaitys slapuką ir perduos informaciją atgal tai svetainei arba elementui, kuris iš pradžių nustatė tą slapuką.

Prekybos sistemų vystymas, MB kreditavimo rizika

Daugiau informacijos apie slapukus ir jų panaudojimą galite rasti slapukų politikoje. Serverio įrašai Serveris, kuriame talpinama savitarnos svetainė www.

prekybos kredito sistema

Šie duomenys yra naudojami tik techniniais tikslais — užtikrinti, kad svetainė tinkamai ir saugiai veiktų, bei išnagrinėti galimus saugumo pažeidimus.

Pagrindas šių duomenų rinkimui ir naudojimui yra Creditinfo teisėtas interesas užtikrinti savitarnos svetainės techninį prieinamumą ir saugumą.

prekybos kredito sistema

Klausimų išsaugojimas Telefonu ar el. Klausimai dėl asmens duomenų tvarkymo, teisių įgyvendinimas Jūs turite teisę gauti informaciją, iš kokių šaltinių ir kokie Jūsų asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi, kokiems duomenų gavėjams teikiami ir buvo teikti.

  • Dvejetainių parinkčių reidas
  • Įsigijimo per nuomą paslauga - auksoinvesticija.lt

Tokia informacija Jums gali būti suteikta neatlygintinai, nebent Jūsų prašymai bus nepagrįsti ar neproporcingi, visų pirma dėl pasikartojančio turinio.

Teisė į duomenų perkeliamumą, kiek tai susiję su kitų valdytojų tvarkomais duomenimis, taip pat gali būti įgyvendinta svetainėje www.

Ataskaitos gali būti apmokestinamos arba yra galimybė kreiptis pas konkrečius valdytojus tiesiogiai. Informacija teikiama el. Goštauto 40A, Vilnius ir pateikus asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą.

Elektroniniu būdu paklausimai priimami tik teisės aktų nustatyta tvarka elektroninių ryšių priemonėmis, kurios leidžia tinkamai identifikuoti asmenį, patvirtinus savo asmens tapatybę. Su Creditinfo duomenų apsaugos pareigūnu galite susisiekti elektroniniu paštu:  duomenu. Taip pat galite kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją, www.